واکسیناسیون در عمان
روند واکسیناسیون عمومی در عمان چگونه است؟
آخرین اخبار مربوط به واکسیناسیون در کشور عمان.
نیاز به تزریق واکسن در عمان
روند واکسیناسیون در عمان
در حالی که بیش از یک سال از شروع همه گیری ویروس کرونا می گذرد دولت عمان اعلام کرده شروع به واکینه کردن مردم کشورش نموده. در این بخش از مقالات SRG Aria می خواهیم به روند واکسیناسیون در عمان بپردازیم. شاید بخواهید بدانید کسانی که قصد مهاجرت به عمان را دارند می توانند در این ایام به کارهای مهاجرتی بپردازند؟ در ادامه به صورت خلاصه به بررسی چگونگی واکسیناسیون در کشور عمان می پردازیم با ما همراه باشید.

واکسیناسیون در عمان 2021
شاید در فکر مهاجرت به عمان باشید و با وجود بیماری کرونا کمی تردید و نگرانی داشته باشید. در این بخش از مقالات گروه مهاجرتی سفیر رها گستر آریا به سوالات شما درباره واکسیناسیون در عمان پاسخ می دهیم. در مرحله ی اول واکسن به کارکنان بهداشت، سالمندان و افراد دارای بیماری مزمن تزریق شد. واکسیناسیون در عمان با دو واکسن فایزر و بایون تک انجام می شود.
عمان ششمین کشور عربی است که پس از امارات، بحرین، عربستان سعودی، کویت و قطر واکسیناسیون را آغاز کرد. احمد محد السعیدی وزیر بهداشت عمان اولین فردی بود که در آغاز طرح ملی واکسیناسیون علیه کووید-19 واکسینه شد. نماینده سازمان بهداشت جهانی در عمان و منتخب کادر درمان این کشور پس از وزیر بهداشت دریافت کننده واکسن بودند. در مرحله اول 15,600 دوز واکسن وارد عمان شده و 28 هزار دوز دیگر اوایل ژانویه 2020 وارد عمان شد. به نقل از منابع آگاه داروسازان در عمان شروع به ساخت واکسن کووید-19 کرده اند. اما هنوز موفقیت های چشمگیری بدست نیاورده اند، از این رو روند واردات واکسن به این کشور ادامه دارد.
واکسیناسیون اضطراری با اسپاتنیک وی
واکسن کووید-19 در دو نوبت و به فاصله 21 روز ابتدا به سالمندان این کشور تزریق شد. هم چنین برنامه های رسانه ای گسترده ای برای افزایش سطح آگاهی افکار عمومی درباره واکسن کووید-19و در پاسخ به شایعات و اطلاعات غلط درباره ی این واکسن در عمان راه اندازی شده است.

تزریق واکسن کرونا در عمان در سال 2021
تا اواخر فروردین ماه امسال شمار کسانی که واکسن کرونا را زده بودند به 200,000 رسیده بود. در حال حاضر شمار مبتلایان به این بیماری به بیش از یک میلیون و سیصد و چهل هزار نفر رسیده است. این ارقام کشور عمان را مجاب به استفاده از واکسن های سینواک و اپوتنیک وی کرده است. در حالی سیف بن سالم العبری مدیر مبارزه با بیماریهای واگیردار وزارت بهداشت کشور عمان گفته است که مقامات بهداشتی این کشور مجوز استفاده فوری از این واکسنهای روسی را دادهاند.
در حال حاضر شرطی برای واکسیناسیون در عمان در نظر گرفته نشده اما به گفته رسانه های معتبر این کشور شاید زدن واکسن ورود به نهادهای آموزشی و دولتی و مراکز تجاری در این کشور منوط به واکسینه شدن مراجعین شود.
عمان شصت و هشتمین کشوری است که موافقت خود را با استفاده از واکسن اسپوتنیک روسیه اعلام کرده است.
واکسن اسپوتنیک وی با مشارکت صندوق سرمایه گذاریهای مستقیم روسیه (تشکیلات دولتی تامین کننده مالی طرح های سرمایه گذاری) ساخته شده و در ماه اوت سال ۲۰۲۰(مرداد) به ثبت رسید.
**به روزرسانی در 18 تیرماه 1400**